Tämä tästä harvasta päivitystahdista seuraa, ettei meinaa muistaa kaikkea, kun alkaa kirjoittaa... Vuoden ekat treffit oli sen naisen kanssa, joka kävi joulukuussa luonani glögin juonnissa. Ties monesko kerta jo kun nähtiin, mutta samalla myöskin toistaiseksi viimeinen. Leffassa käytiin  tammikuun tulipalopakkasilla. Ihan kivaa, mutta se siitä. Olisin pyytänyt hänet leffan jälkeen luokseni, mutta en ehtinyt kysyäkään, kun hän ilmoitti lähtevänsä kotiin, että saa auton lämpimään. Sen jälkeen ei olla oltu kertaakaan enää yhteyksissä. Ei taida kumpaakaan kiinnostaa niin paljoa, että jaksaisi enää viestitellä.

Jotain muutakin oli tammikuussa... ai niin, baarissa kuun lopulla joku pusuttelujuttu. Numeronkin tuo nainen otti minulta, mutta eipä ollut yhteyksissä koskaan. Paljon vanhempi kuin minä - huomattavasti.

Maaliskuussa oli seuraavan kerran pientä actionia. Nainen, josta edellisen päivityksen marraskuuta koskevassa kohdassa kirjoitin. Nähtiin uudelleen baarissa ja tällä kertaa hän lähti mukaani. Virallisesti tuli vaan käymään vessassa ennen kotiin menoa :) Mutta vessareissu venähti. Suutelua, kosketellen intiimialueisiin tutustumista yms.. ei kuitenkaan sen pidemmälle menty eli ihan kaikki vaatteet ei lentäneet lattialle. Hän luikki sitten jo ennen aamun sarastusta kotiinsa, kun ei kuulemma halua herätä aamulla vieraan miehen vierestä. Viestittelin seuraavana päivänä. Hänellä oli ollut tosi kivaa kanssani, mutta edellytyksiä jatkolle ei vaan ollut. Hän tyrmäsi täysin kevyemmän tapailun vain seksimielellä. Poikaystäväksi olisi minut sanojensa mukaan ottanut, jos olisin halunnut. Todella harmi, ettei oltu samoin ajatuksin liikkeellä. Uskon, että näemme vielä silti, ainakin baareissa.

Loppukuusta tapasin naisen, jonka olen tuntenut tämän blogin kautta käytännössä blogin alusta asti. Jännä oli nähdä livenä noin pitkäaikainen nettituttavuus.

Huhtikuussa oltiin työpaikan virkitysreissulla pohjoisessa. Minulla oli tiedossa käytännössä yksityiskohtia vaille sovitut tinder-treffit erään etelästä päin tulleen naisen kanssa. Viestiteltiin vielä perjantaina tiheään ja hän oli kyllä paikalla, mutta ikinä ei nähty. Petyin pahasti. Ei enää viikonlopun edetessä vastannut viesteihini. Näkyy silti vieläkin tinder-pareissa, mutta ei olla oltu yhteyksissä. Otti niin päähän nuo oharit!

Mutta samalla reissulla oli kyllä toinen kiva juttu "puolikollegan" kanssa :) Vähän samoilla spekseillä mentiin kuin maaliskuussa tuon seksisuhteesta kieltäytyneen kanssa: suutelua sieltä, täältä ja tuolta sekä kosketellen intiimialueisiin tutustumista. Hän ei halunnut pidemmälle, koska koki niin morkkista - mies odotteli kotona! Ärsytti kyllä hitosti, ettei edetty pidemmälle, mutta minkäpä mahtaa. Ja se mikä tästä teki niin erityistä oli naisen ulkonäkö. Ulkoisesti tuollaisia on ehkä kaksi kappaletta sadasta. Ai että minä olin ylpeä itsestäni, että pääsin edes huulille noin uskomattoman seksikkään kaunottaren kanssa, vaikka en maaliin asti saanutkaan hommaa vietyä.

Vappuna olin sopinut tinder-treffit baariin. Meinasi tulla huti, kun ei meinattu löytää toisiamme ja verkko oli ylikuormituksen takia kaatunut. Lopulta onneksi nähtiin, mutta tämä oli totaalinen pettymys. Vain muutama minuutti juteltiin ja sen jälkeen hän häipyi. Vaikka ei olisikaan häipynyt, niin varmaan minä olisin kohta. Upeat kuvat oli tinderissä, mutta totuus oli nyt hieman toinen. Näin näiden some-treffien kanssa välillä käy.

Tuon jälkeen kevät on ollut hiljaisen puoleinen enkä ole itsekään kauhean aktiivinen ollut. Paitsi että... tämä pitänee mainita. Yksi seksikokemus oli toukokuussa. Netin kautta löytyi. Kirjoitan tästä enemmän mahdollisesti myöhemmin, mutta en nyt.

Ja ehkä vielä yksi, jonka voi mainita: toissa viikonloppuna törmäsin baarissa naiseen, jonka luona olen parisen vuotta sitten ollut yhden yön. Siitä ei jäänyt hyvä kokemus, mutta sen jälkeen, mitä ollaan baarissa nähty, hän on muuttunut ulkoisesti huomattavasti viehättävämpään suuntaan. Pikkupusuttelua oli nyt, mutta ei kummempaa. Tähänkin todettava, että näemme vielä varmasti :) Sen verran pieni tämä kaupunki kuitenkin on, että alkaa noita uusintatapaamisia vanhojen tuttavuuksien kanssa kertymään.

Tuntuu, ettei hirveästi ole tänä vuonna tapahtunut, mutta kun nuo kaikki laskee, niin on tässä sentään jotain. Ainakin kymmenen vuoden takaiseen verrattuna. Ja jos vielä ynnäisi mukaan kaikki viestittelyt, mitä tinderissä on ollut, niin johan olisi monta.